понеділок, 11 жовтня 2021 р.

 Солодкі букети

Солодкий букет із цукерок - подарунок, який не залишить байдужими ласунів і ласунок.



 Презентуємо колекцію

     У світі багато цікавого та захопливого. І кожен може знайти собі щось до душі. Захоплення людини — це те, що вона робить не тому, що потрібно, а тому, що їй це подобається.

   Майже кожна людина має захоплення. Одні люблять співати, інші — танцювати. Хтось захоплюється малюванням, хтось цікавиться музикою, спортом. 

    Четвертокласники стали справжніми колекціонерами монет, автомобілів, фантиків та ігор. Ось деякі світлини із наших колекцій.




Екскурсія до музею

 Краєзнавчий музей - місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Коли проходиш по його залах, то відчуваєш як дух часів, що пішли, наповнює тебе. В ньому багато документів, книг, які розповідають про історію Володимиречинни. Від екскурсовода діти почули цікаву розповідь про героїзм воїнів та мирних жителів в роки Другої світової війни, які поклали на алтар майбутньої свободи найцінніше – своє життя.

     Бурштиновий музей - наймолодший заклад нашого селища, до складу якого входить бурштинова кімната, де представлено ювелірні вироби та картини, унікальні злитки бурштину, знайдені на Володимиречинні, а також одяг та взуття, прикрашені цим каменем.

     Учні були дуже задоволені екскурсією та ще довго обговорювали побачене. Але всі вони були одностайні в одному: досліджувати історію свого краю надзвичайно цікаво, навіть, якщо це просто відвідини музею



Урок з поліцейським та рятівником